Zobrazeno 1 - 10
of 1 323
pro vyhledávání: '"Hexose transport"'
Autor:
Joseph L. Pegler, John W. Patrick, Benjamin McDermott, Anthony Brown, Jackson M. J. Oultram, Christopher P. L. Grof, John M. Ward
Publikováno v:
Plant Direct, Vol 8, Iss 4, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Sugar transport proteins (STPs) are high‐affinity H+‐coupled hexose symporters. Recently, the contribution of STP13 to bacterial and fungal pathogen resistance across multiple plant species has garnered significant interest. Quantitative
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d1d68d8507c4468b54a4e07eda5fd00
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2019)
In yeasts, proteins of the Major Superfamily Transporter selectively bind and allow the uptake of sugars to permit growth on varied substrates. The genome of brewer’s yeast, Saccharomyces cerevisiae, encodes multiple hexose transporters (Hxt) to tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52739b0fbfde4b5a8d84fc81e8e77bc8
Autor:
Reinders, Anke
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2016 Jan 01. 67(8), 2121-2123.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26390724
Publikováno v:
New Phytologist, 2015 May 01. 206(3), 892-894.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/newphytologist.206.3.892
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Systems Microbiology and Biomanufacturing. 1:311-322
Oxidation destroys the flavor and freshness of the beer, and yeast with improved antioxidant activity would benefit the flavor stability of the beer. The aim of this work was to study the antioxidant networks of lager yeast for brewing industry. Thro