Zobrazeno 1 - 10
of 1 650
pro vyhledávání: '"Hexanoic acid"'
Autor:
Sergio Morales-Palomo, Clara Navarrete, José Luis Martínez, Cristina González-Fernández, Elia Tomás-Pejó
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 23, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Background Short-chain fatty acids (SCFAs) are cost-effective carbon sources for an affordable production of lipids. Hexanoic acid, the acid with the longest carbon chain in the SCFAs pool, is produced in anaerobic fermentation of organic re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33695676052f401e9e3640f9c911fe31
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels and Bioproducts, Vol 16, Iss 1, Pp 1-19 (2023)
Abstract Background Medium-chain fatty acids are molecules with applications in different industries and with growing demand. However, the current methods for their extraction are not environmentally sustainable. The reverse β-oxidation pathway is a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0399e3cd033422ba210e87855715df1
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 7, p 992 (2024)
The effort to maintain cannabinoid and terpene levels in harvested medicinal cannabis inflorescence is crucial, as many studies demonstrated a significant concentration decrease in these compounds during the drying, curing, and storage steps. These s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d791910822544b17b34f6112a2974742
Publikováno v:
Majallah-i ḥifāẓat-i giyāhān, Vol 36, Iss 2, Pp 153-167 (2022)
Introduction One of the most important problems facing modern agriculture is soil born plant pathogens control, especially root-knot nematodes. Chemical control, crop rotation and using resistance cultivar are common methods in control of most plant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f694c7f422344c268b42c1858d3c8e6a
Publikováno v:
Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 17, Iss 1, Pp 10-18 (2022)
The aim of this research was to study the effect of storage periode and egg types on quality and chemical components of DHA enriched egg. One hundred and twenty six each control and DHA enriched eggs used in this research. The research had been imple
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dfa8e4b8d30d461ba7c4464e59f4df2a
Autor:
Ilara G. F. Budzinski, Paula O. Camargo, Samara M. C. Lemos, Romain Guyot, Natália F. Calzado, Suzana T. Ivamoto-Suzuki, Douglas S. Domingues
Publikováno v:
Frontiers in Genetics, Vol 13 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/733b9b2245e74d16938baa1f2a1d6044
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.