Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Heussen, P.C.M."'
Publikováno v:
In Vibrational Spectroscopy May 2012 60:118-123
Autor:
van Dalen, G., van Velzen, E.J.J., Heussen, P.C.M., Sovago, M., van Malssen, K.F., van Duynhoven, J.P.M.
Publikováno v:
Journal of Raman spectroscopy, 48(8), 1075-1084
Journal of Raman spectroscopy 48 (2017) 8
Journal of Raman spectroscopy 48 (2017) 8
The microstructure of fat spreads is of fundamental importance to their sensorial properties such as texture, mouthfeel and spreadability. Fat spreads are water in oil emulsions,with a continuous phase supported by a fat crystal network. Confocal Ram
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f0b39e69f21595ab68a6897b4adffbb7
https://research.wur.nl/en/publications/raman-hyperspectral-imaging-and-analysis-of-fat-spreads
https://research.wur.nl/en/publications/raman-hyperspectral-imaging-and-analysis-of-fat-spreads
Autor:
Patel, A.R.1 Patel.ashok@Ugent.be, Heussen, P.C.M.1, Dorst, E.1, Hazekamp, J.1, Velikov, K.P.1,2 Krassimir.Velikov@Unilever.com
Publikováno v:
Food Chemistry. Nov2013, Vol. 141 Issue 2, p1466-1471. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.