Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Hetzer, Birgit"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Dairy Journal April 2023 139
Autor:
Ge, Xinshuang1 (AUTHOR), Hetzer, Birgit2 (AUTHOR), Tisch, Christine3 (AUTHOR), Kortekamp, Andreas3 (AUTHOR), Nick, Peter1 (AUTHOR) peter.nick@kit.edu
Publikováno v:
BMC Plant Biology. 6/7/2023, Vol. 23 Issue 1, p1-16. 16p.
Autor:
Kiiru, Samuel, Ng'ang'a, Jeremiah, Konyole, Silvenus, Roos, Nanna, Hetzer, Birgit, Marel, Anna‐Kristina, Orkusz, Agnieszka, Harasym, Joanna, Kinyuru, John
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jul2024, Vol. 59 Issue 7, p4620-4634, 15p
Autor:
Stoll, Dominic A., Grimmler, Christina, Hetzer, Birgit, Masoura, Alexandra, Kulling, Sabine E., Huch, Melanie
Publikováno v:
Current Microbiology; Jul2024, Vol. 81 Issue 7, p1-9, 9p
Autor:
Hetzer, Birgit
Publikováno v:
kostenfrei.
Regensburg, Univ., Diss., 2009.
Autor:
Hetzer, Birgit1 (AUTHOR), Gräf, Volker1 (AUTHOR), Walz, Elke1 (AUTHOR), Greiner, Ralf1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Dec2022, Vol. 39 Issue 12, p1933-1941. 9p. 1 Color Photograph, 1 Black and White Photograph, 3 Charts, 1 Graph.
Autor:
Wiedenmann, Verena, Oehlke, Kathleen, van der Schaaf, Ulrike, Hetzer, Birgit, Greiner, Ralf, Karbstein, Heike Petra
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2018 84:498-507
Autor:
Wettlaufer, Till1 (AUTHOR) till.wettlaufer@tu-berlin.de, Hetzer, Birgit2 (AUTHOR), Flöter, Eckhard1 (AUTHOR)
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Jul2021, Vol. 123 Issue 7, p1-14. 14p.