Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"Hettinga, K.A."'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science August 2016 99(8):6251-6262
Autor:
van Altena, S.E.C., de Klerk, B., Hettinga, K.A., van Neerven, R.J.J., Boeren, S., Savelkoul, H.F.J., Tijhaar, E.J.
Publikováno v:
In Veterinary Immunology and Immunopathology June 2016 174:11-18
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science August 2015 98(8):5339-5351
Autor:
van Gastelen, S., Antunes-Fernandes, E.C., Hettinga, K.A., Klop, G., Alferink, S.J.J., Hendriks, W.H., Dijkstra, J.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science March 2015 98(3):1915-1927
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Quintanilla-Vázquez, Paloma Galicia, Hettinga, K.A., Beltrán Martínez, Mª Carmen, Escriche Roberto, Mª Isabel, Molina Pons, Mª Pilar
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] The presence of antibiotics in milk destined for cheese production may affect the biological processes responsible for the formation of volatile compounds, leading to alterations in the characteristic cheese flavor expected by consumers. The aim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2aba61e56f0ab3392140b93d26a9f938
http://hdl.handle.net/10251/165902
http://hdl.handle.net/10251/165902