Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Heston Blumenthal"'
Autor:
Lloyd, Gary
Publikováno v:
Morning Advertiser (2398-2853). 1/17/2024, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Autor:
DEVON, JAMES, COWELL, ALEX
Publikováno v:
Market Leader. Jan2014, Issue Q1, p12-13. 2p.
Autor:
GERRARD, NEIL neil.gerrard@catererandhotelkeeper.co.uk
Publikováno v:
Caterer & Hotelkeeper. 2/7/2014, Vol. 203 Issue 4812, p7-7. 3/4p.
Publikováno v:
Travel Trade Gazette UK & Ireland. 10/24/2013, Issue 3071, p18-18. 1/4p.
Autor:
Gilmour, Kim
Publikováno v:
Choice. Dec2019/Jan2020, p65-69. 5p. 6 Color Photographs, 2 Charts.
Autor:
Salgado, Abigail Lopes
A colaboração entre cientistas e chefes de cozinha deu origem a uma nova abordagem na cozinha, na qual os princípios e ferramentas da ciência dos alimentos (entre outras áreas) são aplicados de forma consciente, permitindo a otimização de in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1437::2fccf90b6af67cbc2f7b1dddf935cf5a
https://hdl.handle.net/10362/56423
https://hdl.handle.net/10362/56423
Publikováno v:
Caterer & Hotelkeeper. 11/11/2011, Vol. 201 Issue 4703, p49-49. 1p.
Autor:
Mac Con Iomaire, Máirtín
Publikováno v:
Articles
This article reviews The Fat Duck restaurant in Bray on Thames which was awarded 'Best Restaurant in the World' in 2005. The article reviews a tasting meal and discusses how the restaurant is operated, with insights from two graduates from DIT's BA(h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::acaea7660934b697023f68675f60da83
Autor:
Gosling, Emily
Publikováno v:
Design Week (Online Edition). 6/10/2014, p4-4. 1p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.