Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Heslop, J. K."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heslop, J. K., Winkel, Matthias, Anthony, K. M. Walter, Spencer, R. G. M., Podgorski, D. C., Zito, P., Kholodov, A., Zhang, M., Liebner, Susanne (Dr. rer. nat.)
Permafrost thaw subjects previously frozen organic carbon (OC) to microbial decomposition, generating the greenhouse gases (GHG) carbon dioxide (CO2) and methane (CH4) and fueling a positive climate feedback. Over one quarter of permafrost OC is stor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______266::fb2cebd1983371c5491eb1dc7da17662
https://publishup.uni-potsdam.de/frontdoor/index/index/docId/48880
https://publishup.uni-potsdam.de/frontdoor/index/index/docId/48880
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heslop, J K, Hung, J K Y, Tong, H, Simpson, M J, Chapman, F M, Roulet, N, Lafreničre, M J, Lamoureux, S F
Publikováno v:
Environmental Research Letters; Apr2021, Vol. 16 Issue 4, p1-11, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.