Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"Hesari, Zahra"'
Autor:
Hadipour, Ahmad, Mahmoudi, Zahra, Manoochehri, Saeed, Ebrahimi-Najafabadi, Heshmatollah, Hesari, Zahra
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2024, Vol. 54, Issue 3, pp. 511-522.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-11-2023-0245
Autor:
Hesari, Zahra1 (AUTHOR), Haddad, Mahboubeh1 (AUTHOR), Sheybani, Fereshte1 (AUTHOR) Fereshtesheybani@gmail.com, Khoroushi, Farzaneh2 (AUTHOR), Keykhosravi, Ehsan3 (AUTHOR), Morovatdar, Negar4 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Neurology. 11/18/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-12. 12p.
Autor:
Marhamati, Shayan, Younesian, Ommolbanin, Mir, Seyed Mostafa, Hosseinzadeh, Sara, Joshaghani, Hamid Reza, Hesari, Zahra
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology September 2024 191
Autor:
Mohammad Rahimi, Hanieh1 (AUTHOR), Hesari, Zahra2 (AUTHOR), Mirsamadi, Elnaz Sadat3 (AUTHOR), Nemati, Sara1 (AUTHOR) sara.nemati64@yahoo.com, Mirjalali, Hamed1 (AUTHOR) hamed_mirjalali@hotmail.com
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. May2024, Vol. 12 Issue 5, p3725-3734. 10p.
Autor:
Kashani, Samira1, Hesari, Zahra1, Koohsar, Faramarz1, Kalavi, Khodaberdi1, Hojjati, Mohammad taher1 mthhematology@gmail.com
Publikováno v:
Iranian Journal of Diabetes & Obesity (IJDO). Spring2024, Vol. 16 Issue 1, p25-31. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mottaghi, Mahsa, Karami, Parisa, Hesari, Zahra, Nemati, Sara, Mohammad Rahimi, Hanieh, Mirjalali, Hamed
Publikováno v:
BMC Complementary Medicine & Therapies; 10/24/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-9, 9p
Publikováno v:
Vojnosanitetski Pregled, Vol 79, Iss 4, Pp 337-344 (2022)
Background/Aim. Vinegar is one of the main international traditional nutraceuticals, and it has been used as a vaginal health protectant due to vagina pH balance maintenance and antimicrobial properties. Since the main form of vinegar is liquid, it i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3b9e48e69fd43ce933a831a53b5b36e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.