Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Hertelendy, Péter"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Neurochemistry International July 2019 127:125-136
Autor:
Tarantini, Stefano, Valcarcel-Ares, Marta Noa, Toth, Peter, Yabluchanskiy, Andriy, Tucsek, Zsuzsanna, Kiss, Tamas, Hertelendy, Peter, Kinter, Michael, Ballabh, Praveen, Süle, Zoltán, Farkas, Eszter, Baur, Joseph A., Sinclair, David A., Csiszar, Anna, Ungvari, Zoltan
Publikováno v:
In Redox Biology June 2019 24
Autor:
Menyhárt, Ákos, Makra, Péter, Szepes, Borbála É., Tóth, Orsolya M., Hertelendy, Péter, Bari, Ferenc, Farkas, Eszter
Publikováno v:
In Neurobiology of Aging December 2015 36(12):3269-3277
Autor:
Hugyecz, Marietta, Mracskó, Éva, Hertelendy, Péter, Farkas, Eszter, Domoki, Ferenc, Bari, Ferenc
Publikováno v:
In Brain Research 2011 1404:31-38
Autor:
Bencze, Szilvia, Makádi, Marianna, Aranyos, Tibor József, Földi, Mihály, Hertelendy, Péter, Mikó, Péter, Bosi, Sara, Negr, Lorenzo, Drexler, Dóra
Species diversity is one of the highest in organic agriculture yet arable farming is still characterized by the dominance of a few cereal species. The present work summarizes the results of a 3-year experiment on hulled wheats as potential candidates
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::a0c049f1e536ede78d1c388dbec82025
https://orgprints.org/id/eprint/42143/
https://orgprints.org/id/eprint/42143/
Autor:
Földi, Mihály, Bencze, Szilvia, Hertelendy, Péter, Veszter, Sára, Kovács, Tina, Drexler, Dóra
Publikováno v:
Organic Agriculture; Sep2022, Vol. 12 Issue 3, p293-305, 13p
Autor:
Bencze, Szilvia, Drexler, Dora, Földi, Mihály, Hertelendy, Péter, Mikó, Péter, Makádi, Marianna, Aranyos J., Tibor, Bosi, Sara, Negri, Lorenzo
Modern agriculture depends on the production of very few crop species, which provide lower nutritive value for consumers. The present work summarizes the results of a three-year experiment on hulled wheat varieties as potential candidates for food sy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::a49e8d3fb25c90c2c4989fcd2e712593
https://orgprints.org/38134/
https://orgprints.org/38134/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.