Zobrazeno 1 - 10
of 125
pro vyhledávání: '"Herrmann, S.S."'
Dietary exposure to volatile and non-volatile N-nitrosamines from processed meat products in Denmark
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology June 2015 80:137-143
Publikováno v:
In Food Control February 2015 48:163-169
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 21 February 2014 1330:20-29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amjad, Adnan1 (AUTHOR), Saeed, Muhammad Khalid2 (AUTHOR), Amjad, Muhammad Rizwan3 (AUTHOR), Hameed, Aneela4 (AUTHOR), Nawaz, Haq5 (AUTHOR), Ullah, Najeeb2 (AUTHOR), Sarwar, Abid2 (AUTHOR), Aziz, Tariq6,7 (AUTHOR), Zahra, Nureen7 (AUTHOR), Alamri, Abdulhakeem S.8 (AUTHOR), Alsanie, Walaa F.8 (AUTHOR), Alhomrani, Majid8 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2024, Vol. 36 Issue 4, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.