Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Hernandulcin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 2, p 253 (2024)
In this investigation, we have analyzed for the first time the essential oils (EOs) isolated by steam distillation of the leaves and flowers of Lippia dulcis Trevir., grown at three different locations in southern Ecuador: the Catacocha canton (Ca),
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e91368addc584cd6aa19bd05e4e6bf7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marco G. Rigamonti, Francesco G. Gatti
Publikováno v:
Beilstein Journal of Organic Chemistry, Vol 11, Iss 1, Pp 2117-2124 (2015)
The first stereoselective synthesis of lippidulcines A, B and C has been accomplished starting from (+)-hernandulcin, which has been prepared on a multigram scale. The previously assigned absolute configurations have been confirmed. The key steps of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/003760168fd04550b10dd7ac3df8df78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jenaro Leocadio Varela-Caselis, Carlos J Castro-Juárez, Ramiro Cruz-Durán, Sergio Alberto Ramirez-Garcia, Edmundo Lozoya-Gloria, Nemesio Villa-Ruano
Publikováno v:
Chemistrybiodiversity. 18(11)
Hernandulcin (HE) is a non-caloric sweetener biosynthezised by the Mexican medicinal plant Phyla scaberrima . Herein we present the results of HE production through cell suspensions of P. scaberrima as well as the influence of pH, temperature, biosyn
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.