Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Hernández-Bautista M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hernández-Bautista M; Instituto Politécnico Nacional (IPN), Centro de Desarrollo de Productos Bióticos (CEPROBI), Yautepec, Morelos 62731, Mexico., Heredia-Olea E; Tecnologico de Monterrey, Centro de Biotecnologia FEMSA, Ave Eugenio Garza Sada 2501, Monterrey, NL 64849, Mexico., Agama-Acevedo E; Instituto Politécnico Nacional (IPN), Centro de Desarrollo de Productos Bióticos (CEPROBI), Yautepec, Morelos 62731, Mexico., Bello-Pérez LA; Instituto Politécnico Nacional (IPN), Centro de Desarrollo de Productos Bióticos (CEPROBI), Yautepec, Morelos 62731, Mexico. Electronic address: labellop@ipn.mx.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Dec 04; Vol. 467, pp. 142322. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 04.