Zobrazeno 1 - 10
of 155
pro vyhledávání: '"Hermosín-Gutíerrez I."'
Autor:
Navarro M., Mena A., Giordanengo T., Gómez-Alonso S., García-Romero E., Fort F., Canals J.M., Hermosín-Gutíerrez I., Zamora F.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02012 (2019)
Aliquots of a wine of Merlot were micro-oxygenated at two doses of oxygen (2.5 and 5.0 mg of O2/L.month) in the presence or not of oak staves of different potential ellagitannin release (PER) for three months. In general, micro-oxygenation increased
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b097ca41f8bc4d1dad426807f7fb8f1b
Autor:
Gombau, J., Nadal, P., Canela, N., Gómez-Alonso, S., García-Romero, E., Smith, P., Hermosín-Gutiérrez, I., Canals, J.M., Zamora, F.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2019 275:397-406
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2015 180:55-63
Autor:
Alañón, M.E., Castro-Vázquez, L., Díaz-Maroto, M.C., Hermosín-Gutiérrez, I., Gordon, M.H., Pérez-Coello, M.S.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2011 129(4):1584-1590
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2010 660(1):177-182
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.