Zobrazeno 1 - 10
of 340
pro vyhledávání: '"Hermans, N."'
Autor:
Maregesi, S., Van Miert, S., Pannecouque, C., Feiz-Haddad, M.H., Hermans, N., Wright, Colin W., Vlietinck, A. J., Aspers, S., Pieters, L.
Medicinal plants used to treat infectious diseases in Bunda district, Tanzania, were screened for activity against Plasmodium falciparum and human Immunodeficiency Virus Type 1 (HIV-1, IIIB strain) and Type 2 (HIV-2, ROD strain). Antiplasmodial activ
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10454/4538
Autor:
De Bie, J., Langbeen, A., Verlaet, A.A.J., Florizoone, F., Immig, I., Hermans, N., Fransen, E., Bols, P.E.J., Leroy, J.L.M.R.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science July 2016 99(7):5808-5819
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Hydroxytyrosol (HTyr) and tyrosol (Tyr) are the most well studied phenolic alcohols of olive oil and olive products demonstrating numerous and significant beneficial health effects. However, their activity in the human organism as food bioactives is
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::a297a7321558ba51da5146aef91cc854
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3219398
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3219398
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tuenter, E. Sakavitsi, M.E. Rivera-Mondragón, A. Hermans, N. Foubert, K. Halabalaki, M. Pieters, L.
Ruby chocolate was introduced in 2017 as the fourth type of chocolate, in addition to white, milk and dark chocolate. However, until now not much is reported about its phytochemical composition. Therefore, we analyzed ruby chocolate by UPLC-HRMS, tog
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::61718cf602dd5df1af72c01a158680e4
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009151
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009151