Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Herchi, W."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Herchi, W.1 wahid1bio@yahoo.fr, Bahashwan, S.2, Sebeia, K.1, Saleh, H. Ben3, Kallel, H.1, Boukhchina, S.1
Publikováno v:
Grasas y Aceites. Jan-Mar2015, Vol. 66 Issue 1, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 11, No 4 (2012); 904-911
Changes in the composition of triacylglycerols (TAGs) of three varieties of flaxseeds (H52, O116 and P129) during development were investigated using non-aqueous reversed phase liquid chromatography coupled to atmospheric pressure photoionization-mas
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Herchi, W., Sbabti, R., Lebib, S., Miri, I., Faiz, M., Elmtawaa, S., GhidaouI, L., Aloulou, I., Ben Salah, F.Z., Dziri, C.
Publikováno v:
In Annals of Physical and Rehabilitation Medicine October 2011 54 Supplement 1:e315-e315
Autor:
Herchi, W., Sbabti, R., Lebib, S., Miri, I., Faiz, M., Elmtawaa, S., GhidaouI, L., Aloulou, I., Ben Salah, F.Z., Dziri, C.
Publikováno v:
In Annals of Physical and Rehabilitation Medicine October 2011 54 Supplement 1:e311-e312
Autor:
Sbabti, R., Lebib, S., Faiez, M., Herchi, W., Ghidaoui, L., Miri, I., Ben Salah, F.Z., Dziri, C.
Publikováno v:
In Annals of Physical and Rehabilitation Medicine October 2011 54 Supplement 1:e183-e183