Zobrazeno 1 - 10
of 139
pro vyhledávání: '"Herald, Thomas"'
Autor:
Cox, Sarah, Noronha, Leela, Herald, Thomas, Bean, Scott, Lee, Seong-Ho, Perumal, Ramasamy, Wang, Weiqun, Smolensky, Dmitriy
Publikováno v:
In Heliyon May 2019 5(5)
Autor:
Brewer, Lauren Renee, Kubola, Jittawan, Siriamornpun, Sirithon, Herald, Thomas J., Shi, Yong-Cheng
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2014 152:483-490
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2008 84(2):348-357
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2008 74(3):552-558
Autor:
Lee, Seong-Ho, Lee, Jihye, Amarakoon, Darshika, Lou, Zhiyuan, Herald, Thomas, Cox, Sarah, Noronha, Leela, Perumal, Ramasamy, Smolensky, Dmitriy
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2020 4 Supplement 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pontieri, Paola, Del Giudice, Fabio, Dimitrov, Martin D., Pesheva, Margarita G., Venkov, Pencho V., Di Maro, Antimo, Pacifico, Severina, Gadgil, Priyadarshini, Herald, Thomas J., Tuinstra, Mitchell R., Pizzolante, Graziano, Romano, Roberta, Alifano, Pietro, Del Giudice, Luigi
Publikováno v:
Australian journal of crop science (Online) 10 (2016): 904–910. doi:10.21475/ajcs.2016.10.07.pne18
info:cnr-pdr/source/autori:Paola Pontieri, Fabio Del Giudice, Martin D. Dimitrov, Margarita G. Pesheva, Pencho V. Venkov, Antimo Di Maro, Severina Pacifico, Priyadarshini Gadgil, Thomas J. Herald, Mitchell R. Tuinstra, Graziano Pizzolante, Roberta Romano, Pietro Alifano, Luigi Del Giudice/titolo:Measurement of biological antioxidant activity of seven food-grade sorghum hybrids grown in a Mediterranean environment/doi:10.21475%2Fajcs.2016.10.07.pne18/rivista:Australian journal of crop science (Online)/anno:2016/pagina_da:904/pagina_a:910/intervallo_pagine:904–910/volume:10
info:cnr-pdr/source/autori:Paola Pontieri, Fabio Del Giudice, Martin D. Dimitrov, Margarita G. Pesheva, Pencho V. Venkov, Antimo Di Maro, Severina Pacifico, Priyadarshini Gadgil, Thomas J. Herald, Mitchell R. Tuinstra, Graziano Pizzolante, Roberta Romano, Pietro Alifano, Luigi Del Giudice/titolo:Measurement of biological antioxidant activity of seven food-grade sorghum hybrids grown in a Mediterranean environment/doi:10.21475%2Fajcs.2016.10.07.pne18/rivista:Australian journal of crop science (Online)/anno:2016/pagina_da:904/pagina_a:910/intervallo_pagine:904–910/volume:10
Sorghum is source of antioxidant compounds including phenolic acids, flavonoids and condensed tannins. In this study, we measured the antioxidant capacity of seven white food-grade sorghum hybrids grown in Southern Italy using the Ty1antiROS cell-bas
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2019 3 Supplement 1