Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Henket, J.T.M.M."'
Autor:
Nieuwland, M., Geerdink, P., Brier, P., Eijnden, P. van den, Henket, J.T.M.M., Langelaan, M.L.P., Stroeks, N., Deventer, H.C. van, Martin, A.H.
Publikováno v:
Innovative Food Science and Emerging Technologies, 24, 138-144
Developing non-meat food products with an appealing structure is a challenge. In this study, we investigate the possibility to produce thin fibrils as building blocks for texturally interesting meat replacers. The technique applied is electrospinning
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::03c0857cdf224c13048df8d1a77dcd6d
http://resolver.tudelft.nl/uuid:348c5130-35a0-45c9-891f-af52a799d350
http://resolver.tudelft.nl/uuid:348c5130-35a0-45c9-891f-af52a799d350
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.