Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Henket, J.T.M.M."'
Autor:
Nieuwland, M., Geerdink, P., Brier, P., Eijnden, P. van den, Henket, J.T.M.M., Langelaan, M.L.P., Stroeks, N., Deventer, H.C. van, Martin, A.H.
Publikováno v:
Innovative Food Science and Emerging Technologies, 24, 138-144
Developing non-meat food products with an appealing structure is a challenge. In this study, we investigate the possibility to produce thin fibrils as building blocks for texturally interesting meat replacers. The technique applied is electrospinning
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::03c0857cdf224c13048df8d1a77dcd6d
http://resolver.tudelft.nl/uuid:348c5130-35a0-45c9-891f-af52a799d350
http://resolver.tudelft.nl/uuid:348c5130-35a0-45c9-891f-af52a799d350
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mirón-Mérida, Vicente Antonio1 (AUTHOR) vicente.miron.m@tec.mx, Soria-Hernández, Cintya1 (AUTHOR) a01632538@tec.mx, Richards-Chávez, Alejandro1 (AUTHOR) a00832933@tec.mx, Ochoa-García, Juan Carlos1 (AUTHOR) a00831992@tec.mx, Rodríguez-López, Jorge Luis1 (AUTHOR), Chuck-Hernández, Cristina2 (AUTHOR) cintya.soria@tec.mx
Publikováno v:
Molecules. Mar2024, Vol. 29 Issue 5, p1122. 17p.
The Interactions of Soy Protein and Wheat Gluten for the Development of Meat-like Fibrous Structure.
Autor:
Peng, Yu1 (AUTHOR) yu1.peng@outlook.com, Zhao, Dandan2 (AUTHOR) zdd6364@126.com, Li, Mo1 (AUTHOR) limo_0125@163.com, Wen, Xin1 (AUTHOR) nyy@cau.edu.cn, Ni, Yuanying1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Nov2023, Vol. 28 Issue 21, p7431. 16p.
Autor:
Zdraveva, Emilija1 (AUTHOR) emilija.zdraveva@ttf.unizg.hr, Gaurina Srček, Višnja2 (AUTHOR) visnja.gaurina.srcek@pbf.unizg.hr, Kraljić, Klara2 (AUTHOR) kkraljic@pbf.unizg.hr, Škevin, Dubravka2 (AUTHOR) dskevin@pbf.unizg.hr, Slivac, Igor2 (AUTHOR) islivac@pbf.unizg.hr, Obranović, Marko2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Polymers (20734360). Jun2023, Vol. 15 Issue 12, p2684. 22p.
Autor:
Nowacka, Malgorzata1 (AUTHOR) malgorzata_nowacka@sggw.edu.pl, Trusinska, Magdalena1 (AUTHOR), Chraniuk, Paulina2 (AUTHOR), Drudi, Federico3 (AUTHOR), Lukasiewicz, Jakub1 (AUTHOR), Nguyen, Nam Phuong1 (AUTHOR), Przybyszewska, Adrianna1 (AUTHOR), Pobiega, Katarzyna2 (AUTHOR), Tappi, Silvia3 (AUTHOR), Tylewicz, Urszula3,4 (AUTHOR), Rybak, Katarzyna1 (AUTHOR), Wiktor, Artur1 (AUTHOR) malgorzata_nowacka@sggw.edu.pl
Publikováno v:
Molecules. Apr2023, Vol. 28 Issue 7, p2966. 27p.
Autor:
Balanč, Bojana, Salević-Jelić, Ana, Đorđević, Verica, Bugarski, Branko, Nedović, Viktor, Petrović, Predrag, Knežević-Jugović, Zorica
Publikováno v:
Foods; May2024, Vol. 13 Issue 10, p1576, 16p
Publikováno v:
Foods; Jan2024, Vol. 13 Issue 2, p323, 24p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roy, Swarup, Deshmukh, Ram Kumar, Tripathi, Shefali, Gaikwad, Kirtiraj K., Das, Sabya Sachi, Sharma, Devanshi
Publikováno v:
Foods; Nov2023, Vol. 12 Issue 21, p4011, 24p