Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Henigman, U."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment; Nov2014, Vol. 31 Issue 11, p1840-1849, 10p, 1 Black and White Photograph, 4 Charts, 2 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Henigman U, Biasizzo M, Vadnjal S, Toplak I, Gombač M, Andrej Steyer, Poljšak Prijatelj M, Ambrožič M, Fonda I, Kirbiš A, Barlič-Maganja D
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Europe PubMed Central
Europe PubMed Central
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::59de10a8b1ab4a44e1d183a1264d9bd4
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84930982275&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84930982275&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.