Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Hengchao E"'
Autor:
Yanmei Zhang, Xiaobei Li, Zhiyong Zhao, Hengchao E, Tingting Fan, Hui Dong, Xiangwei He, Xiaoyan Zhao, Lihua Tang, Changyan Zhou
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100961- (2023)
Morchella sextelata and Morchella importuna are the main cultivars of morel. However, the key compounds affecting their flavors (taste and odor) are currently unknown. Here, an ultra performance tandem mass spectrometry combined with two-dimensional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9701949c46d489a997515ad6b514f74
Autor:
Hui Dong, Changyan Zhou, Xiaobei Li, Haotian Gu, Hengchao E, Yanmei Zhang, Feng Zhou, Zhiyong Zhao, Tingting Fan, Huan Lu, Min Cai, Xiaoyan Zhao
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Dictyophora rubrovolvata is a highly valuable and economically important edible fungus whose nutrition and flavor components may vary based on drying methods. Herein, an untargeted ultraperformance liquid chromatography-quadrupole time-of-flight mass
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4cde8f985054ce8a0cacaceea5ecbd5
Autor:
Hui Dong, Xiaoyan Zhao, Min Cai, Haotian Gu, Hengchao E, Xiaobei Li, Yanmei Zhang, Huan Lu, Changyan Zhou
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
The morel mushroom (Morchella sp.) is reputed as one of the most highly-prized edible fungi with mounting cultivated area as well as commercial popularity in China. To date, optimized methods specific for quality evaluation and constituent analysis o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58bf486712d04c04b9f7a716186bff96
Autor:
Xianli Yang, Zhiyong Zhao, Jianhua Wang, Junhua Yang, Hengchao E, Bo Chen, Pengzhen He, Yanglan Tan, Changyan Zhou
Publikováno v:
Journal of Fungi, Vol 7, Iss 12, p 1015 (2021)
Deoxynivalenol (DON) is one of the major mycotoxins that contaminate cereals. In this study, we determined the DON level in wheat-based products from Chinese five main production areas collected in Shanghai and calculated the daily intake of DON for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/317c0a453a704a919cb3ada97b069659
Autor:
Pengzhen He, Zhiyong Zhao, Yanglan Tan, Hengchao E, Minghui Zuo, Jianhua Wang, Junhua Yang, Shuxin Cui, Xianli Yang
Publikováno v:
Toxins, Vol 13, Iss 7, p 481 (2021)
Deoxynivalenol (DON) is a major mycotoxin with high toxicity that often contaminates grains, foods and feeds. The traditional approaches for DON removal are difficult to meet industry and agriculture demands due to the high stability of the DON molec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8278237478594caab2e9c637fdd71a9e
Autor:
Li, Xiaobei, Zhang, Yanmei, Hengchao, E, He, Xiangwei, Li, Jianying, Zhao, Xiaoyan, Zhou, Changyan
Publikováno v:
In Food Research International October 2023 172
Autor:
Hengchao, E., Peng, Shuting, Zhao, Zhiyong, Yao, Xueqin, Zhang, Yanmei, Li, Xiaobei, Yang, Xianli, Fan, Tingting, Zhao, Xiaoyan, Zhou, Changyan
Publikováno v:
In LWT 15 September 2023 187
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.