Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Hendrixson V"'
Autor:
Zabulienė, L.1 lina.zabuliene@mf.vu.lt, Hendrixson, V.1, Urbonas, M.1, Ilias, I.2, Jatužis, D.3
Publikováno v:
Neurologijos Seminarai. 2021, Vol. 25 Issue 3, p147-152. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pucetaite, M., Hendrixson, V., Zelvys, A., Jankevicius, F., Tyla, R., Ceponkus, J., Sablinskas, V.
Publikováno v:
In Journal of Molecular Structure 16 January 2013 1031:38-42
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
New Medit, Bari : Edizioni Dedalo, 2015, vol. 14, no. 2, p. 39-47
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Population at-risk-of-poverty (ROP) is increasing at European level. Considering the attention posed by policymakers and academics on income inequalities as a key determinant for low or inadequate healthy food consumption, the objective of the paper
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2a917a3112f7da46cab806c72e42dacc
https://repository.vu.lt/VU:ELABAPDB13964366&prefLang=en_US
https://repository.vu.lt/VU:ELABAPDB13964366&prefLang=en_US
Autor:
Samoggia, A., Arvola, A., Bertazzoli, A., Mirjana Gurinović, Hendrixson, V., Rivaroli, S., Ruggeri, A.
Publikováno v:
International Food & Agribusiness Management Review
Scopus-Elsevier
Samoggia, A, Arvola, A, Bertazzoli, A, Gurinović, M, Hendrixson, V, Rivaroli, S & Ruggeri, A 2014, ' Offering low-cost healthy food : An exploration of food manufacturers' and retailers' perspectives ', International Food and Agribusiness Management Review, vol. 17, no. 4, pp. 27-58 . < https://www.ifama.org/resources/Documents/v17i4/Samoggia-Arvola.pdf >
Scopus-Elsevier
Samoggia, A, Arvola, A, Bertazzoli, A, Gurinović, M, Hendrixson, V, Rivaroli, S & Ruggeri, A 2014, ' Offering low-cost healthy food : An exploration of food manufacturers' and retailers' perspectives ', International Food and Agribusiness Management Review, vol. 17, no. 4, pp. 27-58 . < https://www.ifama.org/resources/Documents/v17i4/Samoggia-Arvola.pdf >
This study investigates food manufacturers and retailers attitudes concerning offering healthy and low-cost food to consumers. Results show that the main barriers are: price perception, costs of production, easy accessibility of unhealthy food, and l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::18d7081bae76d1c3750341f1cfb11729
http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/525
http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/525