Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Henderson, Samuel T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Henderson, Samuel T.
Publikováno v:
Frontiers in Molecular Neuroscience; 2024, p1-3, 3p
Autor:
Henderson, Samuel T.
Publikováno v:
In Neurotherapeutics July 2008 5(3):470-480
Autor:
Studzinski, Christa M., MacKay, William A., Beckett, Tina L., Henderson, Samuel T., Murphy, M. Paul, Sullivan, Patrick G., Burnham, W. McIntyre
Publikováno v:
In Brain Research 2008 1226:209-217
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Henderson, Samuel T
Publikováno v:
In Medical Hypotheses 2004 62(5):689-700
Autor:
Poirier Judes, Henderson Samuel T
Publikováno v:
BMC Medical Genetics, Vol 12, Iss 1, p 137 (2011)
Abstract Background To examine the effect of genetic variation in APOE, IDE and IL1B on the response to induced ketosis in the Alzheimer's Disease Assessment Scale-Cognitive subscale (ADAS-Cog) in subjects with mild to moderate Alzheimer's disease (A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ed71680d87f4f54a300b3c246af996f
Autor:
Garvin Fiona, Barr Linda J, Vogel Janet L, Henderson Samuel T, Jones Julie J, Costantini Lauren C
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 6, Iss 1, p 31 (2009)
Abstract Background Alzheimer's disease (AD) is characterized by early and region-specific declines in cerebral glucose metabolism. Ketone bodies are produced by the body during glucose deprivation and are metabolized by the brain. An oral ketogenic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7eb73e49647c4d52a1321baad1abce03
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 2, Iss 1, p 28 (2005)
Abstract Background Alzheimer's disease (AD) is a progressive neurodegenerative disorder that primarily strikes the elderly. Studies in both humans and animal models have linked the consumption of cholesterol and saturated fats with amyloid-β (Aβ)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39ac0d7e67a542a28f06c6c0998fb35c
Autor:
Henderson, Samuel T.
Publikováno v:
In Diet and Nutrition in Dementia and Cognitive Decline 2015:447-456