Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Henarejos-Escudero P"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paula Henarejos-Escudero, Fernando F. Méndez-García, Samanta Hernández-García, Pedro Martínez-Rodríguez, Fernando Gandía-Herrero
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 1, p 63 (2023)
The use of betalains, which are nitrogenous plant pigments, by the food industry is widespread and reflects their safety after intake. The recent research showed outstanding results for L-tryptophan-betaxanthin, a phytochemical present in traditional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1a633dd02ac4bdd90295ec94d7f12e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
María Alejandra Guerrero‐Rubio, Rosalía López‐Llorca, Paula Henarejos‐Escudero, Francisco García‐Carmona, Fernando Gandía‐Herrero
Publikováno v:
Microbial Biotechnology, Vol 12, Iss 5, Pp 993-1002 (2019)
Summary The recent interest in plant pigment betalains as bioactive compounds and chemopreventive agents has led to the search for a reliable and scalable process to obtain them. The cloning of the novel and efficient enzyme 4,5‐DOPA‐extradiol di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94b7fc18617c455baf95b3a838caa7ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paula Henarejos-Escudero, Samanta Hernández-García, M. Alejandra Guerrero-Rubio, Francisco García-Carmona, Fernando Gandía-Herrero
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 8, p 646 (2020)
Betalains are plants pigments identified as potent antioxidant molecules, naturally present in foods like beetroot and prickly pears. Although activities described for betalain-containing formulations include cancer prevention and treatment, the use
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fdeab1fa210422a91d27fb2f78d631d