Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Hemp proteins"'
Autor:
Eduarda M Cabral, Mahesha M Poojary, Marianne N Lund, James Curtin, Mark Fenelon, Brijesh K Tiwari
Publikováno v:
Cabral, E M, Poojary, M M, Lund, M N, Curtin, J, Fenelon, M & Tiwari, B K 2022, ' Effect of solvent composition on the extraction of proteins from hemp oil processing stream ', Journal of the Science of Food and Agriculture, vol. 102, no. 14, pp. 6293-6298 . https://doi.org/10.1002/jsfa.11979
BACKGROUND: Hempseed meal, a by-product of the hempseed oil processing stream, is a potential alternative source for food proteins. Efficient extraction of proteins from hempseed meal is challenging owing to differences in the structure and solubilit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Hemp ( Cannabis sativa L.) Protein Extraction Conditions Affect Extraction Yield and Protein Quality
Publikováno v:
Journal of Food Science
Journal of Food Science, Wiley, 2019, 84 (12), pp.3682-3690. ⟨10.1111/1750-3841.14850⟩
Journal of Food Science, Wiley, 2019, 84 (12), pp.3682-3690. ⟨10.1111/1750-3841.14850⟩
International audience; The purpose of this paper was to study the extraction conditions of hemp proteins from undelipidated press‐cakes. The effects of different hydration conditions on protein recovery yield and polypeptide profile were evaluated
Publikováno v:
International Journal of Food Science and Technology
International Journal of Food Science and Technology, Wiley, 2021, ⟨10.1111/ijfs.15425⟩
International Journal of Food Science and Technology, Wiley, 2021, ⟨10.1111/ijfs.15425⟩
International audience; Hemp protein concentrates were obtained from hemp seed cake by extraction at high alkaline pH (10 and 12) followed by an ultrafiltration/diafiltration (UF) purification step and spray-drying. The composition, thermal, nutritio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::58f571ad3eed1396e815be9422d06a18
https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-03448997
https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-03448997
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.