Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Hemmler, D."'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-15 (2021)
Scientific Reports
Sci. Rep. 11:13294 (2021)
Scientific Reports
Sci. Rep. 11:13294 (2021)
Peptide glycation is an important, yet poorly understood reaction not only found in food but also in biological systems. The enormous heterogeneity of peptides and the complexity of glycation reactions impeded large-scale analysis of peptide derived
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sci. Rep. 10:6073 (2020)
Scientific Reports
Scientific Reports, Nature Publishing Group, 2020, 10 (1), pp.6073. ⟨10.1038/s41598-020-63182-6⟩
Scientific Reports, Vol 10, Iss 1, Pp 1-10 (2020)
Scientific Reports
Scientific Reports, Nature Publishing Group, 2020, 10 (1), pp.6073. ⟨10.1038/s41598-020-63182-6⟩
Scientific Reports, Vol 10, Iss 1, Pp 1-10 (2020)
International audience; As a complex microbial ecosystem, wine is a particularly interesting model for studying interactions between microorganisms as fermentation can be done by microbial consortia, a unique strain or mixed culture. The effect of a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::2acd2ab93d5fc7687ff7a6f5bbb743c1
https://push-zb.helmholtz-muenchen.de/frontdoor.php?source_opus=58834
https://push-zb.helmholtz-muenchen.de/frontdoor.php?source_opus=58834
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.