Zobrazeno 1 - 10
of 597
pro vyhledávání: '"Hemming, S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brueckner, H. K., Medaris, L. G., Belousova, E. A., Johnston, S. M., Griffin, W. L., Hartz, E. H., Hemming, S., Ghent, E., Bubbico, R.
Publikováno v:
The Journal of Geology, 2016 Sep 01. 124(5), 541-567.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26546833
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Occupational Medicine; Jan2024, Vol. 74 Issue 1, p15-23, 9p
Publikováno v:
Artificial intelligence in the agri-food sector: Applications, risks and impacts. Panel for the Future of Science and Technology (STOA)
Artificial intelligence in the agri-food sector: Applications, risks and impacts
Artificial intelligence in the agri-food sector: Applications, risks and impacts
This chapter, focuses on the role of sensing, AI and digital twins for for horticultural products. It forms part of the study “Artificial intelligence in the agri-food sector: Applications, risks and impacts” written by Josse De Baerdemaeker and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6e453448fd27a6e54ef2d0e0951883a7
https://research.wur.nl/en/publications/ai-in-supply-chain-management-of-horticultural-products
https://research.wur.nl/en/publications/ai-in-supply-chain-management-of-horticultural-products
Publikováno v:
Artificial intelligence in the agri-food sector: Applications, risks and impacts. Panel for the Future of Science and Technology (STOA)
Artificial intelligence in the agri-food sector: Applications, risks and impacts
Artificial intelligence in the agri-food sector: Applications, risks and impacts
This chapter, focuses on the role of sensing, AI and digital twins for protected cultivation. It forms part of the study “Artificial intelligence in the agri-food sector: Applications, risks and impacts” written by Josse De Baerdemaeker and co-au
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::44b57ba34de1b6c6f3153a8505d039a3
https://research.wur.nl/en/publications/artificial-intelligence-and-protected-cultivation
https://research.wur.nl/en/publications/artificial-intelligence-and-protected-cultivation
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.