Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Helen, Joyner"'
Autor:
Jeremy Brown
Publikováno v:
The Routledge Companion to Jazz and Gender ISBN: 9781003081876
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a93b4ea2d98b9c6f3cc30a1efb07d01d
https://doi.org/10.4324/9781003081876-4
https://doi.org/10.4324/9781003081876-4
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Periodical
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 59:4075-4084
Zygosaccharomyces parabailii (Z. parabailii) causes spoilage in salad dressings due to its tolerance to osmotic pressure. The objective of this study was to determine the effect of organic acids and storage temperatures (4, 10, and 25 °C) on Z. para
Publikováno v:
Journal of food science and technology. 59(10)
The online version contains supplementary material available at 10.1007/s13197-022-05459-4.
Autor:
Henson, Brea
Publikováno v:
Portal: Libraries & the Academy. Oct2023, Vol. 23 Issue 4, p717-744. 28p.
Autor:
Zad Bagher Seighalani, Fariba1 (AUTHOR), Joyner, Helen1 (AUTHOR) hjoyner@uidaho.edu, Ross, Carolyn2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Oct2020, Vol. 51 Issue 5, p702-721. 20p.
Autor:
Sparkman, Kristen1 (AUTHOR), Joyner, Helen S.1 (AUTHOR) hjoyner@uidaho.edu
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Dec2019, Vol. 50 Issue 6, p445-455. 11p.
Autor:
Chen, Jianshe1 jschen@zjgsu.edu.cn
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Jun2019, Vol. 50 Issue 3, p187-192. 6p.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Oct2022, Vol. 59 Issue 10, p4075-4084, 10p