Zobrazeno 1 - 10
of 184
pro vyhledávání: '"Heldt, Caryn L."'
Autor:
Zajac, Jonathan W. P., Muralikrishnan, Praveen, Heldt, Caryn L., Perry, Sarah L., Sarupria, Sapna
The stabilization of liquid biological products is a complex task that depends on the chemical composition of both the active ingredient and any excipients in solution. Frequently, a large number of unique excipients are required to stabilize biologi
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2407.00885
Autor:
Zajac, Jonathan W. P., Muralikrishnan, Praveen, Tohidian, Idris, Zeng, Xianci, Heldt, Caryn L., Perry, Sarah L., Sarupria, Sapna
Arginine has been a mainstay in biological formulation development for decades. To date, the way arginine modulates protein stability has been widely studied and debated. Here, we employed a hydrophobic polymer to decouple hydrophobic effects from ot
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2403.11305
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Singh, Nripen, Heldt, Caryn L
Publikováno v:
In Current Opinion in Chemical Engineering March 2022 35
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Turpeinen, Dylan G., Joshi, Pratik U., Kriz, Seth A., Kaur, Supreet, Nold, Natalie M., O'Hagan, David, Nikam, Savita, Masoud, Hassan, Heldt, Caryn L.
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 15 August 2021 269
Autor:
Heldt, Caryn L.
Thesis (Ph.D.)--North Carolina State University.
Includes vita. Includes bibliographical references.
Includes vita. Includes bibliographical references.
Publikováno v:
In Carbohydrate Research December 2020 498
Publikováno v:
In Chem 10 September 2020 6(9):2135-2146
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.