Zobrazeno 1 - 10
of 11 669
pro vyhledávání: '"Held H"'
Autor:
Wilop, S., Tometten, M., Korfel, A., Keller, U., de Wit, M., Weissinger, F., Stark, U., Behringer, D., Bückner, U., Nückel, H., Schroers, R., Trenn, G., Hertenstein, B., Bernhard, H., Heike, M., Wörns, M.-A., Kroschinsky, F., Prange-Krex, G., Giagounidis, A., Grigoleit, G. U., Selbach, J., Petrasch, S., Balleisen, J. S., Schütte, J., Dienst, A., Germing, U., Dührsen, U., von Verschuer, U., Reimer, P., Höffkes, H.-G., Runde, V., Spohn, C., Moeller, R., Dürk, H., Kofahl-Krause, D., Heuser, M., Witzens-Harig, M., Müller-Tidow, C., Martens, U. M., Strumberg, D., La Rosée, P., Hochhaus, A., Link, H., Held, G., Kneba, M., Baldus, C., Naumann, R., Chemnitz, J. M., Schulte, K., Limmroth, C., Schwarzer, A., Niederwieser, D., Platzbecker, U., Heil, G., Schwalenberg, M., Grieshammer, M., Beck, C., Stephany, M., Mesters, R., Karsten, I. E., Held, H., Mahlmann, S., Steiniger, H., Gaska, T., Südhoff, T., Kreisel-Büstgens, C., Moorahrend, E., Maschmeyer, G., Jordan, K., Kloke, O., Klein, M., Höhler, T., Grube, M., Herr, W., Hahn, D., Raghavachar, A., Schmalz, O., Fett, W., Sandmann, M., Krohn, T., Brenner, W., Plotkin, M., Franzius, C., Kotzerke, J., Hautzel, H., Bockisch, A., Hertel, A., Bengel, F. M., Haberkorn, U., Freesmeyer, M., Lützen, U., Klein, A., Kluge, R., Larisch, R., Fricke, E., Holzinger, J., Schäfer, W., Weckesser, M., Nyuyki, F., Römer, W., Brink, I., Marienhagen, J., Pöpperl, G., Jöckel, K.-H., Nonnemacher, M., Rekowski, J., Scherag, A., Neuhäuser, M., Dührsen, Ulrich, Bockisch, Andreas, Hertenstein, Bernd, Karsten, Imke E., Kroschinsky, Frank, Heuser, Michael, Hochhaus, Andreas, Höffkes, Heinz-Gert, Behringer, Dirk, Prange-Krex, Gabriele, Tometten, Mareike, Grieshammer, Martin, Grigoleit, Götz U., Schmalz, Oliver, Jordan, Karin, Bernhard, Helga, Gaska, Tobias, Giagounidis, Aristoteles, Schroers, Roland, Martens, Uwe M., Held, Gerhard, Klapper, Wolfram, Jöckel, Karl-Heinz, Nonnemacher, Michael, Hüttmann, Andreas
Publikováno v:
In Blood Neoplasia September 2024 1(3)
Autor:
Lauerburg, R.A.M., Diekmann, R., Blanz, B., Gee, K., Held, H., Kannen, A., Möllmann, C., Probst, W.N., Rambo, H., Cormier, R., Stelzenmüller, V.
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 25 February 2020 705
Publikováno v:
Reviews in Cardiovascular Medicine, Vol 21, Iss 4, Pp 517-530 (2020)
The SARS-CoV-2 virus spreading across the world has led to surges of COVID-19 illness, hospitalizations, and death. The complex and multifaceted pathophysiology of life-threatening COVID-19 illness including viral mediated organ damage, cytokine stor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55365a581aca443eaca2bf710a0a06f8
Publikováno v:
Journal of Tropical Forest Science, 2017 Apr 01. 29(2), 227-237.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44160940
Autor:
Gresse, E., Schrum, C., Hanf, F., Jantke, K., Pein, J., Hawxwell, T., Hoffmann, Guillén Bolaños, T., Langendijk, G., Schneider, U., Huang-Lachmann, J., Neuburger, M., Umaña, C., Seiffert, R., Wickel, M., Sillmann, J., Scheffran, J., Held, H.
Publikováno v:
Gresse, E.; Schrum, C.; Hanf, F.; Jantke, K.; Pein, J.; Hawxwell, T.; Hoffmann, Guillén Bolaños, T.; Langendijk, G.; Schneider, U.; Huang-Lachmann, J.; Neuburger, M.; Umaña, C.; Seiffert, R.; Wickel, M.; Sillmann, J.; Scheffran, J.; Held, H.: Toward a Sustainable Adaptation Plausibility Framework. In: Engels, A.; Marotzke; Gresse, E.; López-Rivera, A.; Pagnone, A.; Wilkens, J. Hamburg Climate Futures Outlook 2023. The plausibility of a 1.5°C limit to global warming-Social drivers and physical processes. Hamburg: Cluster of Excellence “Climate, Climatic Change, and Society” (CLICCS); Universität Hamburg, Center for Earth System Research and Sustainability (CEN), 2023. 54-54. (DOI: /10.25592/uhhfdm.11230)
The plausibility assessments in Chapters 3 and 6 show that reaching deep decarbonization by 2050 is currently not plausible. The chapters also highlight a series of constraining conditions for the attainment of the Paris Agreement temperature goals.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2110::b9de20dfca7d2019e2b46cfa03916a23
https://publications.hereon.de/id/51254
https://publications.hereon.de/id/51254
Autor:
D. List
Publikováno v:
Food / Nahrung. 41:181-181
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.