Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Hekmatpour, F."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Hekmatpour, F. et al. - Jiménez-López, José Carlos (CSIC); Clemente, Alfonso (CSIC) Editors
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1106::60879133aff3040c1f0f4997e0c8d6f7
http://hdl.handle.net/10261/309663
http://hdl.handle.net/10261/309663
Autor:
Yaghoubi, M., Torfi Mozanzadeh, M., Ghafle Marammazi, J., Safari, O., Hekmatpour, F., Gisbert, E.
Publikováno v:
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
A two-month feeding trial was conducted to evaluate the effect of partial replacement of fish meal (FM) by soybean protein (SP) alone or in combination with lysine (Lys) and methionine (Met) supplementation in practical diets for silvery-black porgy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5fac233f379fe4e07bd760bada39a199
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pagheh, Esmaeil, Zabayeh Najafabadi, M., Ranjbar, A., Hekmatpour, F., Kahkesh, Sh., Osouli, A.R.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
To investigate an economical diet for white pacific prawn (Litopenaeus vannamei) rearing coastal zones of south Iran, 9 experimental diets were prepared considering three protein (37%, 37%, 40% CP) and three digestible energy (262, 312, 362 kcal. 100
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::df7102ade03c8c8fda163b44a7c4552e
https://hdl.handle.net/1834/39767
https://hdl.handle.net/1834/39767
Autor:
Esmaeili, Fariba, Pourang, N., Fallahi, M., Saberi, H., Salavatian, M., Daghigh Rouhi, J., Ramezani, B., Babaei, H., Makaremi, M., Sabk Ara, J., Khatib, S., Bagheri, S., Madadi, F., Zahmatkesh, Y.A., Yousef Zadeh, E., Dada Gghandi, A., Afraz, A., Asgharnia, M., Nezam Abadi, H., Ghasemi, M., Sayad Rahim, M., Shavandasht, J., Khoushhal, J., Tajadod, J., Najafpour, N., Eslami, F., Ghafleh Maramazi, J., Dehghan, S., Khalafe Nilsaz, M., Kianersi, F., Mazravi, H., Bani Torfi Zadegan, J., Maiahi, Y., Albo Obeid, S., Ahangar Zadeh, M., Houshmand, H., Mohseninejad, L., Soleimani, J., Sanjari, M., Hekmatpour, F., Jorfi, E., Mortezaee, R., Sabz Alizade, S., Esmaeili, F., Hashemi, A.R., Eskandari, G.R., Mortazavizadeh, A.
Publikováno v:
Iranian Fisheries Science Research Institute
The project was carried out between June of 2011 and November of 2012,8 laboratories of research center in Anzali (Plankton, Algae, Hydrochemistry, Physiology, Ichthyology, Bentose, Parazitology, Virology) and 7 laboratories of research center in Ahv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::5cc44ab78f9ae2b8bcdb46c5e356036b
https://hdl.handle.net/1834/39762
https://hdl.handle.net/1834/39762
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.