Zobrazeno 1 - 10
of 439
pro vyhledávání: '"Hejtmánková, A."'
Autor:
Jaroslava Pertoldová, Kryštof Verner, David Buriánek, Jan Valenta, Barbora Dudíková, Zuzana Skácelová, Jan Jelének, Jan Jelínek, Kenneth Johnson, Otmar Petyniak, Petra Hejtmánková
Publikováno v:
Journal of Maps, Vol 20, Iss 1 (2024)
ABSTRACTThe geological map of the Klenov Pluton (Moldanubian Batholith), and its 3D visualization, brings the new findings in the context of granite emplacement within late-Variscan settings. The Klenov Pluton has a peraluminous composition resulting
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56bd955eda494e76a24a501220ea1b84
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barbora, Farkasová, Ondřej, Toman, David, Pospíšil, Monika, Míková, Nela, Hejtmánková, Anna, Zouharová, Lucie, Křikavová, Martin, Fiala, Milan, Sepši, Petr, Kala, Tomáš, Novotný
Publikováno v:
Cardiovascular Engineering & Technology; Oct2024, Vol. 15 Issue 5, p616-622, 7p
Autor:
Igor Soejono, Zita Bukovská, Blanka Levá, Zuzana Skácelová, Petra Hejtmánková, Alexandra Guy, Jan Jelínek, Ondřej Švagera, Jakub Kryl, Jan Holeček, Otmar Petyniak, Jan Hošek, Vratislav Pecina, Petr Mixa, Jozef Urík
Publikováno v:
Journal of Maps, Vol 17, Iss 2, Pp 741-749 (2021)
Interpretation of the deep geological and tectonic setting is a key step for safety assessment of the potential sites for a deep geological repository of radioactive waste. However, the conventional geological mapping is difficult in the agricultural
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2784518d746348a58435d0a8a4e6f229
Publikováno v:
In Journal of Organometallic Chemistry 7 June 2021 941
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 35, Iss 2, Pp 143-148 (2017)
The content of saccharides and lipids in wheat seeds from both conventional and organic agriculture was determined based on the length of germination (0, 2, or 5 days) and germination temperature (10 and 22°C). The content of saccharides was determi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4002d86e7d2d49b2b777cc1e0dc6b600
Autor:
Lachman, Jaromír, Hejtmánková, Alena, Hejtmánková, Kateřina, Horníčková, Štěpánka, Pivec, Vladimír, Skala, Ondřej, Dědina, Martin, Přibyl, Jaroslav
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products August 2013 49:445-453
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lachman, Jaromír, Hejtmánková, Alena, Táborský, Jan, Kotíková, Zora, Pivec, Vladimír, Střalková, Radomíra, Vollmannová, Alena, Bojňanská, Tatiana, Dědina, Martin
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology September 2015 63(1):620-625
Autor:
J. Lachman, Z. Kotíková, A. Hejtmánková, V. Pivec, O. Pšeničnaja, M. Šulc, R. Střalková, M. Dědina
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 43, Iss 1, Pp 25-32 (2016)
The objective of this study was to evaluate the levels of cis- and trans-isomers of resveratrol and piceid contained in the shoots, leaves and tendrils of six grapevine varieties and three locations processed under two different drying conditions. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6410be3998754c5dbe0be714a5a96066