Zobrazeno 1 - 10
of 667
pro vyhledávání: '"Heinz V"'
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Smetana, S., author, Bhatia, A., author, Mouhrim, N., author, Tonda, A., author, Mathys, A., author, Green, A., author, Peguero, D., author, Heinz, V., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :629-629
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Silva, B., author, Heinz, V., author, Smetana, S., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :620-620
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering October 2018 235:50-58
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 March 2018 184:315-322
Atomic Force Microscopy study on the effect of different lecithins in cocoa-butter based suspensions
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 20 June 2016 499:60-68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.