Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Hegmanns M"'
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2024 Supplement 1, Vol. 78, pS3-230-S3-230, 1p
Autor:
Sanio, C., Vollmer, J.P., Baumung, C., Dilger, E., Gutsche, B., Hannes, C., Hegmanns, M., Keck‐Wilhem, A., Kubatov, J.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2024 Supplement 1, Vol. 78, pS3-184-S3-184, 1p
Autor:
Ullemeyer, J., Rinke, L., Baumung, C., Gutsche, B., Hannes, C., Hegmanns, M., Keck‐Wilhelm, A., Kubatov, J.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2024 Supplement 1, Vol. 78, pS3-183-S3-183, 1p
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2024 Supplement 1, Vol. 78, pS3-015-S3-015, 1p
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Aug2023 Supplement 1, Vol. 77, pS3-153-S3-153, 1p
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2022 Supplement 2, Vol. 76, pS2-274-S2-274, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Aug2021 Supplement S1, Vol. 75, pS012-S012, 1p
Autor:
Piero Mastrorilli, Michael Assfalg, Vito Gallo, Rosa Ragone, Palmira Villa-Valverde, Iola F. Duarte, Maurizio Triggiani, Anna Borioni, Biagia Musio, Antonello Pascazio, Francesco Longobardi, Silvia Davalli, Elisabetta Schievano, Silvia Mari, Stefania Pontrelli, Cristiano Garino, Cristina Airoldi, Carlos Cobas, Flaminia Cesare Marincola, Adele Mucci, Andersson Barison, Antonino Rizzuti, Erwann Hamon, Michelle Markus, Panteleimon G. Takis, Francesco Savorani, Luca Casadei, Freddy Thomas, Fabio Sciubba, Domenico Acquotti, Anatoly P. Sobolev, Claudia Di Napoli, Kim Colson, Elena Sáez-Barajas, Francesca Benevelli, Nicola Intini, Gabriele Costantino, Leociley R. A. Menezes, Marco Arlorio, Domenico Mallamace, Mauro Andrea Cremonini, Pasquale Scapicchio, Raffaele Lamanna, Sophie Guyader, Stefano Todisco, Maria Cecilia Rossi, Mario Latronico, Laura Ruth Cagliani, Maren Hegmanns, Fabio Arnesano, Dolores Molero-Vílchez, Stefano Mammi, Roberto Consonni, Salvatore Milone
Publikováno v:
Food analytical methods (2020). doi:10.1007/s12161-019-01664-8
info:cnr-pdr/source/autori:Gallo V, Ragone R, Musio B, Todisco S, Rizzuti A, mMastrorilli P, Pontrelli S, Intini N, Scapicchio P, Triggiani M, Pascazio A, Cobas C, Mari S, Garino C, Arlorio M, Acquotti D, Airoldi C, Arnesano F, Assfalg M, Barison A, Benevelli F, Borioni A, Cagliani LR, Casadei L, Cesare Marincola F, Colson K, Consonni R, Costantino G, Cremonini MA, Davalli S, Duarte I, Guyader S, Hamon E, Hegmanns M, Lamanna R, Longobardi F, Mallamace D, Mammi S, Markus M, Rocha Alencar Menezes L, Milone S, Molero-Vilchez D, Mucci A, Napoli C, Rossi MC, Sáez-Barajas E, Savorani F, Schievano E, Sciubba F, Sobolev A, Takis PG, Thomas F, Villa-Valverde P, Latronico M. A./titolo:Contribution to the harmonization of non-targeted NMR methods for data-driven food authenticity assessment/doi:10.1007%2Fs12161-019-01664-8/rivista:Food analytical methods/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
info:cnr-pdr/source/autori:Gallo V, Ragone R, Musio B, Todisco S, Rizzuti A, mMastrorilli P, Pontrelli S, Intini N, Scapicchio P, Triggiani M, Pascazio A, Cobas C, Mari S, Garino C, Arlorio M, Acquotti D, Airoldi C, Arnesano F, Assfalg M, Barison A, Benevelli F, Borioni A, Cagliani LR, Casadei L, Cesare Marincola F, Colson K, Consonni R, Costantino G, Cremonini MA, Davalli S, Duarte I, Guyader S, Hamon E, Hegmanns M, Lamanna R, Longobardi F, Mallamace D, Mammi S, Markus M, Rocha Alencar Menezes L, Milone S, Molero-Vilchez D, Mucci A, Napoli C, Rossi MC, Sáez-Barajas E, Savorani F, Schievano E, Sciubba F, Sobolev A, Takis PG, Thomas F, Villa-Valverde P, Latronico M. A./titolo:Contribution to the harmonization of non-targeted NMR methods for data-driven food authenticity assessment/doi:10.1007%2Fs12161-019-01664-8/rivista:Food analytical methods/anno:2020/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume
Spectroscopic non-targeted methods are gaining ever-growing importance in quality control and authenticity assessment of food products because of their strong potential for identification of specific features of the products by data-driven classifier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::682f6d5e3f6ffb910eb65d4cd40a16f7
http://hdl.handle.net/11577/3316845
http://hdl.handle.net/11577/3316845