Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Heerikhuisen, Margreet"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wiese, Maria, van der Wurff, Michelle, Ouwens, Anita, van Leijden, Bowien, Verheij, Elwin R., Heerikhuisen, Margreet, van der Vossen, Jos M. B. M.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition; 2024, p01-17, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Parker, Megan, Zobrist, Stephanie, Donahue, Chantal, Edick, Connor, Mansen, Kimberly, Nadjari, Mehdi Hassan Zade, Heerikhuisen, Margreet, Sybesma, Wilbert, Molenaar, Douwe, Diallo, Abdoulaye Moussa, Milani, Peiman, Kort, Remco
Publikováno v:
Parker, M, Zobrist, S, Donahue, C, Edick, C, Mansen, K, Nadjari, M H Z, Heerikhuisen, M, Sybesma, W, Molenaar, D, Diallo, A M, Milani, P & Kort, R 2018, ' Naturally fermented milk from northern Senegal : Bacterial community composition and probiotic enrichment with Lactobacillus rhamnosus ', Frontiers in Microbiology, vol. 9, no. September, 2218, pp. 1-12 . https://doi.org/10.3389/fmicb.2018.02218
Frontiers in Microbiology, SEP, 9
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology, 9(September):2218, 1-12. Frontiers Media S.A.
Frontiers in Microbiology, SEP, 9
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology, 9(September):2218, 1-12. Frontiers Media S.A.
A variety of foods fermented with lactic acid bacteria serve as dietary staples in many African communities; yet, their bacterial profiles are poorly characterized. The integration of health-promoting probiotics into naturally fermented milk products
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::614f910c5ba281cc38c6b6d7e34674cd
https://hdl.handle.net/1871.1/65cf324e-7599-4afa-9512-146879c68fa5
https://hdl.handle.net/1871.1/65cf324e-7599-4afa-9512-146879c68fa5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van der Vossen, J.M.B.M., Heerikhuisen, M., Traversari, R.A.A.L., van Wuijckhuijse, A.L., Montijn, R.C., van der Vossen, Jos M B M, Heerikhuisen, Margreet, Traversari, Roberto A A L, van Wuijckhuijse, Arjan L, Montijn, Roy C
Publikováno v:
Journal of Hospital Infection; Jan2021, Vol. 107, p87-90, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
te Biesebeke, Rob, Ruijter, George, Rahardjo, Yovita S P, Hoogschagen, Marisca J, Heerikhuisen, Margreet, Levin, Ana, van Driel, Kenneth G A, Schutyser, Maarten A I, Dijksterhuis, Jan, Zhu, Yang, Weber, Frans J, de Vos, Willem M, van den Hondel, Kees A M J J, Rinzema, Arjen, Punt, Peter J
Publikováno v:
FEMS Yeast Research, 2(2), 245-8. Wiley-Blackwell
We report the progress of a multi-disciplinary research project on solid-state fermentation (SSF) of the filamentous fungus Aspergillus oryzae. The molecular and physiological aspects of the fungus in submerged fermentation (SmF) and SSF are compared
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::8a2cc6080537faef99f694865e6d4f73
https://pure.knaw.nl/portal/en/publications/dab36ef7-99a8-4408-bed6-ea80c7f5caf2
https://pure.knaw.nl/portal/en/publications/dab36ef7-99a8-4408-bed6-ea80c7f5caf2