Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Heeney D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marco, M.L., Heeney, D.
Publikováno v:
Current Opinion in Biotechnology, 44, 94-102
Fermented foods and beverages were among the first processed food products consumed by humans. The production of foods such as yogurt and cultured milk, wine and beer, sauerkraut and kimchi, and fermented sausage were initially valued because of thei
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4fc3f92a20fa72266f04428685dc0341
http://resolver.tudelft.nl/uuid:a64fd1a9-7150-4a74-ae28-34a5e97a245e
http://resolver.tudelft.nl/uuid:a64fd1a9-7150-4a74-ae28-34a5e97a245e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heeney, David, Bookstein, Joseph, Carey, Patrick, Rapoport, Stanley, Heeney, D J, Bookstein, J J, Carey, P H, Rapoport, S
Publikováno v:
CardioVascular & Interventional Radiology; Jul1982, Vol. 5 Issue 2, p71-78, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marco ML; Department of Food Science & Technology, University of California, Davis, USA., Heeney D; Department of Food Science & Technology, University of California, Davis, USA., Binda S; Danone Nutricia, Centre Daniel CArasso, Avenue de la Vauve - Route Départementale 128, 91120 Palaiseau, France., Cifelli CJ; National Dairy Council, 10255 W. Higgins Road, Rosemont, IL 60018, USA., Cotter PD; Teagasc Food Research Centre, Moorepark and APC Microbiome Institute, Cork, Ireland., Foligné B; Lille Inflammation Research International Center, Inserm U995, University of Lille, CHRU de Lille, France., Gänzle M; University of Alberta, Department of Agricultural, Food and Nutritional Science, Edmonton, Alberta, Canada., Kort R; Netherlands Organization for Applied Scientific Research (TNO), Microbiology and Systems Biology, Zeist and VU University Amsterdam, Department of Molecular Cell Biology, Amsterdam, The Netherlands., Pasin G; California Dairy Research Foundation, 501 G Street, #203, Davis, CA 95616, USA., Pihlanto A; Natural Resources Institute Finland, Myllytie 1, 31600 Jokioinen, Finland., Smid EJ; Wageningen University, Laboratory of Food Microbiology, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands., Hutkins R; Department of Food Science and Technology, 258 Food Innovation Center, University of Nebraska - Lincoln, Lincoln, NE 68588-6205, USA. Electronic address: rhutkins1@unl.edu.
Publikováno v:
Current opinion in biotechnology [Curr Opin Biotechnol] 2017 Apr; Vol. 44, pp. 94-102. Date of Electronic Publication: 2016 Dec 18.
Publikováno v:
Radiology [Radiology] 1984 Mar; Vol. 150 (3), pp. 647-9.