Zobrazeno 1 - 10
of 299
pro vyhledávání: '"Hedonic scale"'
Publikováno v:
World Nutrition, Vol 15, Iss 3 (2024)
Although child wasting is preventable, it is a significant public health problem in Sri Lanka. Imported ready-to-use therapeutic food (RUTF), called BP-100, is part of the locally used treatment of severe acute wasting. However, Sri Lanka has faced e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ccd10fffd4904e25b6340c6926a3f1ef
Autor:
Andrea Pissatto Peres, Emanuele Batistela dos Santos, Maressa Caldeira Morzelle, Priscila Becker Siqueira, Julia Santos da Cunha, Aline Magalhães Assis Cerzosimo, Weza Kissanga Kya Kapitango-a-Samba
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 27 (2024)
Abstract The study aimed to develop a mango ice cream (Mangifera indica L. cv. Bourbon) added with whey protein and evaluate its acceptability, using a 9 points hedonic scale. The participants were 157 tasters not affected by cancer and 75 patients u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c04e39d09f81463e86614a0befaff712
Autor:
Karen P. Carhuancho-Colca, Reynaldo J. Silva-Paz, Carlos Elías-Peñafiel, Bettit K. Salvá-Ruiz, Christian R. Encina-Zelada
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 11, p 1733 (2024)
The aim of the present research was to determine if the developed ovo−vegetarian sausage (SO), which was made with 15% chickpea flour, 51% albumin and 34% soy protein concentrate, exhibited improved physicochemical and sensory characteristics compa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f2c9e5b19ab409795b896398f5d0c85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomía Colombiana, Vol 41, Iss 1 (2023)
The nasturtium is diverse in bioactive compounds such as carotenoids, anthocyanins, and glucosinolates. Due to these attributes, it is important to apply them to novel foods, such as drinks. The objective of this study was to carry out a sensory eval
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58893d02566643e7989d798af194724d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tsering P. Lama, Subarna K. Khatry, Sheila Isanaka, Katie Moore, Leslie Jones, Juliet Bedford, Joanne Katz, Saskia dePee, Steven C. LeClerq, James M. Tielsch
Publikováno v:
Maternal and Child Nutrition, Vol 18, Iss 3, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract Evidence suggests that multiple micronutrient and balanced energy protein (BEP) supplementation during pregnancy can decrease the risk of stillbirth and small‐for‐gestational‐age births and increase birth weight. We conducted a mixed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc82ff9ca4ea4fe3bb18efa716e6df72
Publikováno v:
Acta Technologica Agriculturae, Vol 23, Iss 4, Pp 161-167 (2020)
The purpose of this study is to apply one of the decision-making methods, namely the fuzzy-TOPSIS method, to determine the best alternative of coconut fermentation in process of making Pliek-U, which is a typical powder made of coconut and is used fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c3beadd3808490cbc29f6ae929e7716