Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Hedonic rejection threshold"'
Autor:
Marina Carvalho Martins Madalão, Andréa Alves Simiqueli, Márcia Cristina Teixeira Ribeiro Vidigal, Luis Antonio Minim, Valéria Paula Rodrigues Minim, Tarcísio Lima Filho
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 15; e289101522660
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 15; e289101522660
Research, Society and Development; v. 10 n. 15; e289101522660
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 15; e289101522660
Research, Society and Development; v. 10 n. 15; e289101522660
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
This study was to evaluate the influence of information on the addition of omega-3 and its health benefits in the acceptance of dairy dessert. The hedonic thresholds methodology was applied in two trials: blind and open-label. In the blind trial, no
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8068dfa35ad9da6c4d0c9f495f5ab6e6
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/22660
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/22660
Autor:
Sant’anna, Laudiane Justo, Araújo, Cirila Ionara Almeida, Cornejo, Lara Lima, Moreira, Eduardo da Silva, Paula, Matheus Custódio de, Carvalho, Raquel Viera de, Lucia, Suzana Maria Della, Lima Filho, Tarcisio
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 12; e36491211376
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 12; e36491211376
Research, Society and Development; v. 9 n. 12; e36491211376
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 12; e36491211376
Research, Society and Development; v. 9 n. 12; e36491211376
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
One of the main factors responsible for the worldwide high hypertension rate is the excessive sodium intake. Currently, the population salt consumption is twice the recommended limit and thus initiatives to reduce this component content in food, espe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::879d133d0dcb6e6de3dd42bf5a174768
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/11376
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/11376
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.