Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"Hedonic rating"'
Autor:
Sarah R. Christofides, Anita Setarehnejad, Ruth Fairchild, Innocenzo Muzzalupo, Leonardo Bruno, Antonella Muto, Adriana Chiappetta, Maria B. Bitonti, Carsten T. Müller, Hilary J. Rogers, Natasha D. Spadafora
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 16, p 2424 (2022)
Nectarines are perishable fruits grown in Southern Europe, valued for their sensorial properties. Chilling is used in the supply chain for Northern European consumers, while Southern European consumers can access fresh, locally grown fruit or cold-st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba0aa890ca954019a9d7bef6febc8dd7
Autor:
Silvana Grandillo, Antonio Granell, Valentine Cottet, M. Jost, Roser Romero del Castillo, Eleonora Saggia Civitelli, Lilian Fontanet, Joan Casals, Mathilde Causse, Antonella Vitiello, Fiorella Sinesio, Maria Cammareri, Patrizia Spigno, Marina Peparaio, Elisabetta Moneta, Brigitte Navez, Samuela Palombieri
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 11
Foods, 2021, 10 (11), pp.1-22. ⟨10.3390/foods10112521⟩
Foods, Vol 10, Iss 2521, p 2521 (2021)
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Volume 10
Issue 11
Foods, 2021, 10 (11), pp.1-22. ⟨10.3390/foods10112521⟩
Foods, Vol 10, Iss 2521, p 2521 (2021)
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Consumer dissatisfaction with the flavor quality of many modern fresh market tomato varieties has fostered breeders’ interest in sensory quality improvement, and the demand for traditional varieties, which are generally associated with better flavo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meurillon, Maia, Anderson, Chloé, Angénieux, Magali, Mercier, Frédéric, Kondjoyan, Nathalie, Engel, Erwan
Formulation by adding antioxidants is a promising lever for reducing the formation of heterocyclic aromatic amines (HAAs), incriminated in the development of colorectal cancers. A unique and original method based on medicinal chemistry approaches was
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::85237d8dd274b7068c5eec74aea83159
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 84, Iss 9 (2014)
The khejri (Prosopis cineraria L. Druce), is a multipurpose leguminous tree of hot arid desert. Its tender pods are utilized for culinary purpose both in fresh and dehydrated conditions without ascertaining its quality aspect. Therefore, the present
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63da8b2f21554a718da73c19da466b31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.