Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Hedebro-Velander Ingela"'
Autor:
Lundström Kerstin, Josell Åsa, Hedebro-Velander Ingela, Cho In-Cheol, Sawera Milena, Bruun Camilla S, Karlskov-Mortensen Peter, Braunschweig Martin H, Markljung Ellen, von Seth Gertrud, Jørgensen Claus B, Fredholm Merete, Andersson Leif
Publikováno v:
BMC Genetics, Vol 9, Iss 1, p 22 (2008)
Abstract Background Meat quality traits are important in pig breeding programs, but they are difficult to include in a traditional selection program. Marker assisted selection (MAS) of meat quality traits is therefore of interest in breeding programs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3fd306f2bd14f77a84a623852315dde
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Agriculturae Scandinavica; Jan1980, Vol. 30 Issue 3, p327-335, 9p
Autor:
Enfält, Ann-Charlotte1 ann-charlotte.enfalt@lmv.slu.se, von Seth, Gertrud2, Josell, Åsa3, Lindahl, Gunilla4, Hedebro-Velander, Ingela5, Braunschweig, Martin6, Andersson, Leif6,7, Lundström, Kerstin1
Publikováno v:
Livestock Science. Feb2006, Vol. 99 Issue 2/3, p131-139. 9p.
Autor:
Lindahl, Gunilla1 gunilla.lindahl@agrsci.dk, Enfält, Ann-Charlotte2, Seth, Gertrud von3, Joseli, Åsa4, Hedebro-Velander, Ingela5, Andersen, Henrik J.1, Braunschweig, Martin6, Andersson, Leif6, Lundström, Kerstin2 kerstin.lundstrom@lmv.slu.se
Publikováno v:
Meat Science. Mar2004, Vol. 66 Issue 3, p621. 7p.
Autor:
Lindahl, Gunilla1 gunilla.lindahl@agrsci.dk, Enfält, Ann-Charlotte2, von Seth, Gertrud3, Josell, Åsa4, Hedebro-Velander, Ingela5, Andersen, Henrik J.1, Braunschweig, Martin6, Andersson, Leif6, Lundström, Kerstin2 kerstin.lundstrom@lmv.slu.se
Publikováno v:
Meat Science. Mar2004, Vol. 66 Issue 3, p609. 11p.
Autor:
Josell, Åsa1 asa.josell@livstek.lth.se, Enfält, Ann-Charlotte2, von Seth, Gertrud3, Lindahl, Gunilla4, Hedebro-Velander, Ingela5, Andersson, Leif6, Lundström, Kerstin2 kerstin.lundstrom@lmv.slu.se
Publikováno v:
Meat Science. Dec2003, Vol. 65 Issue 4, p1341. 11p.