Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Heck Rosane Teresinha"'
Autor:
Heck, Rosane Teresinha, Lorenzo, José Manuel, Dos Santos, Bibiana Alves, Cichoski, Alexandre José, de Menezes, Cristiano Ragagnin, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello
Publikováno v:
In Current Opinion in Food Science August 2021 40:6-12
Autor:
Facco Stefanello, Raquel, Nabeshima, Elizabeth Harumi, de Oliveira Garcia, Aline, Heck, Rosane Teresinha, Valle Garcia, Marcelo, Martins Fries, Leadir Lucy, Venturini Copetti, Marina
Publikováno v:
In Food Research International February 2019 116:973-984
Autor:
Heck, Rosane Teresinha, Santos, Bibiana Alves Dos, Lorenzo, José M., Ruiz-Capillas, Claudia, Cichoski, Alexandre José, de Menezes, Cristiano Ragagnin, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello
Publikováno v:
In Food Lipids 2022:461-487
Autor:
Heck, Rosane Teresinha
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior - CAPES Due to the high content of saturated fatty acids, the excessive consumption of meat products can increase the risk of chronic diseases. Thus, to confer healthier characteristics
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4bbc7a7b6d5a86ab3681e7ed418c755d
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/22976
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/22976
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fagundes Daiane Terezinha de Oliveira, Heck Rosane Teresinha, Wagner Roger, Lorenzo Jose Manuel, Cichoski Alexandre Jose, Fagundes Mariane Bittencourt, Cagnol Paulo Cezar Bastianello, Santos Bibiana Alves dos
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 35:352-359
Autor:
Agregán, Rubén, Aleu, Gonzalo, Alves, Susana P., Astray, Gonzalo, Barba, Francisco J., Berrada, Houda, Bohrer, Benjamin M., Campagnol, Paulo Cezar Bastianello, Cantalapiedra, Jesús, Cardelle-Cobas, Alejandra, Cepeda, Alberto, Cichoski, Alexandre José, Cittadini, Aurora, Conte-Junior, Carlos A., Costa, Patricia, de Menezes, Cristiano Ragagnin, del Río, Pablo G., Derewiaka, Dorota, Domínguez, Rubén, Echegaray, Noemí, Ferrer, Emilia, Franco, Daniel, Garrote, Gil, Gullón, Beatriz, Heck, Rosane Teresinha, Jerónimo, Eliana, López-Pedrouso, María, Lorenzo, José M., Munekata, Paulo Eduardo Sichetti, Nawaz, Asad, Nebot, Carolina, Nieto, Gema, Oliveira, Diana, Pallarés, Noelia, Pateiro, Mirian, Pérez-Álvarez, José Ángel, Popova, Teodora, Purriños, Laura, Rosmini, Marcelo R., Ruiz-Capillas, Claudia, Santos, Bibiana Alves Dos, Santos, Eva M., Sarriés, María V., Sosa-Morales, María Elena, Teixeira, Alfredo, Vázquez, Beatriz, Walayat, Noman, Wang, Min, Zamuz, Sol, Zhou, Jianjun
Publikováno v:
In Food Lipids 2022:xv-xviii