Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Heck, J.M.L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heck, J.M.L.
Het onderzoek beschreven in dit proefschrift is uitgevoerd in het kader van Milk Genomics Initiatief en richt zich op de mogelijkheden om de eiwit- en vetzuursamenstelling in rauwe melk te verbeteren. Om inzicht te krijgen in welke factoren van invlo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7a9bdb7e2f9c808d1d6be944020d0471
https://research.wur.nl/en/publications/milk-genomics-opportunities-to-improve-the-protein-and-fatty-acid
https://research.wur.nl/en/publications/milk-genomics-opportunities-to-improve-the-protein-and-fatty-acid
Autor:
Schennink, A., Stoop, W.M., Visker, M.H.P.W., Heck, J.M.L., Bovenhuis, H., van der Poel, J.J., van Valenberg, H.J.F., van Arendonk, J.A.M.
Publikováno v:
Animal Genetics 38 (2007) 5
Animal Genetics, 38(5), 467-473
Animal Genetics, 38(5), 467-473
Dietary fat may play a role in the aetiology of many chronic diseases. Milk and milk-derived foods contribute substantially to dietary fat, but have a fat composition that is not optimal for human health. We measured the fat composition of milk sampl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::472c313abe59ae90c3fcef1ffe817dd8
https://research.wur.nl/en/publications/dgat1-underlies-large-genetic-variation-in-milk-fat-composition-o
https://research.wur.nl/en/publications/dgat1-underlies-large-genetic-variation-in-milk-fat-composition-o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heck, J.M.L.1 jeroen.heck@wur.nl, Olieman, C.2, Schennink, A.3, van Valenberg, H.J.F.1, Visker, M.H.P.W.3, Meuldijk, R.C.R.3, van Hooijdonk, A.C.M.1
Publikováno v:
International Dairy Journal. May2008, Vol. 18 Issue 5, p548-555. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.