Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Hebishy, Essam"'
Autor:
Hebishy, Essam1 (AUTHOR) ehebishy@lincoln.ac.uk, Yerlikaya, Oktay2 (AUTHOR), Mahony, Jennifer3 (AUTHOR), Akpinar, Asli4 (AUTHOR), Saygili, Derya5 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Nov2023, Vol. 76 Issue 4, p779-800. 22p.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; 11/11/2024, Vol. 2024, p1-22, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Influence of calcium-binding salts on heat stability and fouling of whey protein isolate dispersions
Publikováno v:
In International Dairy Journal April 2019 91:71-81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hebishy, Essam1 (AUTHOR) ehebishy@lincoln.ac.uk, Collette, Laurine1,2 (AUTHOR), Iheozor‐Ejiofor, Pamela1 (AUTHOR), Onarinde, Bukola A.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2022, Vol. 46 Issue 10, p1-20. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hebishy, Essam1 (AUTHOR) ehebishy@lincoln.ac.uk, Nagarajah, Jevan2 (AUTHOR), Thompson, Luke S1,3 (AUTHOR), Shennan, Sarah1 (AUTHOR), Best, Lauren1,4 (AUTHOR), Ajayi, Oluseyi Moses1 (AUTHOR), Iheozor‐Ejiofor, Pamela1 (AUTHOR), Tucker, Nick5 (AUTHOR), Onarinde, Bukola A1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Feb2022, Vol. 75 Issue 1, p201-213. 13p.
Publikováno v:
In Casein 2024:173-197