Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Hebbar, K.P."'
Autor:
Tondje, P.R., Roberts, D.P., Bon, M.C., Widmer, T., Samuels, G.J., Ismaiel, A., Begoude, A.D., Tchana, T., Nyemb-Tshomb, E., Ndoumbe-Nkeng, M., Bateman, R., Fontem, D., Hebbar, K.P.
Publikováno v:
In Biological Control 2007 43(2):202-212
Publikováno v:
In Crop Protection 2002 21(2):129-135
Publikováno v:
In Microbiological Research 2001 156(2):191-194
Autor:
Samuels, G.J., Pardo-Schultheiss, R., Hebbar, K.P., Lumsden, R.D., Bastos, C.N., Costa, J.C., Bezerra, J.L.
Publikováno v:
In Mycological Research 2000 104(6):760-764
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heulin, Thierry, Berge, Odile, Mavingui, Patrick, Gouzoux, L., Hebbar, K.P., Balandreau, Jacques
Publikováno v:
European Journal of Soil Biology
European Journal of Soil Biology, Elsevier, 1994, 30, pp.35-42
European Journal of Soil Biology, Elsevier, 1994, 30, pp.35-42
International audience; In a study of adaptive traits of rhizosphere inhabiting N2-fixing bacteria, 56 strains representative for the diazotrophic population were isolated from the rhizosphere of three week old spring wheat plants (cv. Castan). For t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::51861c63562bcd003f5b35e8b1756c75
https://hal.inrae.fr/hal-02712820
https://hal.inrae.fr/hal-02712820
Publikováno v:
European Journal of Plant Pathology; Jan1998, Vol. 104 Issue 1, p29-36, 8p
Autor:
Connick, W.J., Daigle, D.J., Pepperman, A.B., Hebbar, K.P., Lumsden, R.D., Anderson, T.W., Sands, D.C.
Publikováno v:
Biological Control; October 1998, Vol. 13 Issue: 2 p79-84, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.