Zobrazeno 1 - 10
of 8 327
pro vyhledávání: '"Heating duration"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chouljenko, Alexander1 (AUTHOR), Durage, Tharindu Trishan Dapana2 (AUTHOR), Sathivel, Subramaniam2,3 (AUTHOR) ssathivel@agcenter.lsu.edu
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS). Aug2024, p1. 9p. 7 Illustrations.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. A. Ametov, B. A. Chichkov
Publikováno v:
Научный вестник МГТУ ГА, Vol 27, Iss 1, Pp 8-17 (2024)
Reducing the durability cost of an aircraft product is an issue either addressed at the design stage or causing significant design modifications. Turbine preheating of a gas turbine engine (GTE) allows for the thermal stress of the rotor blades (RB)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16ffc721983e492f8a5104854f44e609
Autor:
Andoh, Tadashi1 (AUTHOR) andoh@fra.affrc.go.jp, Yasuike, Motoshige2 (AUTHOR), Ishihara, Kenji3 (AUTHOR), Fujiwara, Atushi4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Fisheries Science. Sep2023, Vol. 89 Issue 5, p671-685. 15p.
Autor:
Polishchuk, G.1 milknuft@i.ua, Sharakhmatova, T.2 sharahmatova@ukr.net, Shevchenko, I.3 irinanuht@ukr.net, Manduk, O.4 hanon@i.ua, Mykhalevych, A.4 artur0707@ukr.net, Pukhlyak, A.5 agpukh@ukr.net
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684). 2023, Vol. 17 Issue 3, p75-84. 10p.
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2021 26
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 17, Iss 3 (2023)
Expanding the assortment of sour cream with increased nutritional value is an actual direction of scientific research. The purpose of the work is the scientific explanation of heating process duration based on the analysis of its influence on the sen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d131d6b59f7437aa5ed2ece9e8a7775
Autor:
Li, Qiannan, Ling, Yeqing, Zheng, Hewen, Omran, Mamdouh, Li, Kangqiang, Gao, Lei, Zhang, Mingyuan, Chen, Jin, Chen, Guo
Publikováno v:
In Ceramics International 15 August 2021 47(16):22447-22460