Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Heat treated milk"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beverages, Vol 3, Iss 4, p 54 (2017)
Consumers have recently shown a preference for natural food products and ingredients and within that framework, their interest in consuming raw drinking milk has been highlighted, claiming nutritional, organoleptic and health benefits. However, a pub
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98193d85fa1642e49ee14cf8e483a85a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 4, Iss 4, Pp n/a-n/a (2006)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e05b7327dce241f490a335ceea5b0177
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Igor Tomasevic, Jelena Petrovic, Milica Jovetic, Jelena Miocinovic, Smiljana Raicevic, Milica Milojević
Publikováno v:
Food Control
The incidence of contamination of aflatoxin M1 (AFM1) in milk and milk products samples collected in Serbia was investigated by using the competitive enzyme linked immunosorbent assay (ELISA) technique. A total of 1438 samples composed of 678 raw mil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ba67a15e507c5004a0070affdfba59a5
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3833
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3833
Autor:
Melini, Francesca, Melini, Valentina, Luziatelli, Francesca, Ruzzi, Maurizio, Durazzo, Alessandra
Publikováno v:
Beverages, Vol 3, Iss 4, p 54 (2017)
Beverages, 3(4):54
Beverages, 3(4):54
Consumers have recently shown a preference for natural food products and ingredients and within that framework, their interest in consuming raw drinking milk has been highlighted, claiming nutritional, organoleptic and health benefits. However, a pub
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.