Zobrazeno 1 - 10
of 909
pro vyhledávání: '"Heat denaturation"'
Comparison of Characterization Methods for Denaturation Degree of Shrimp Head Protein during Heating
Autor:
Qiumei LIU, Zefu WANG, Zhenyang LIU, Qinxiu SUN, Shuai WEI, Qiuyu XIA, Zongyuan HAN, Hongwu JI, Wenzheng SHI, Shucheng LIU
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 21, Pp 107-114 (2022)
In order to select the suitable characterization method for the denaturation degree of shrimp head protein, the mixed protein extracted from shrimp head was heated at 100 ℃ for a certain time. The denaturation degree of protein was characterized an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3480b93852d429ea1060d6308c53542
Publikováno v:
Polymers, Vol 15, Iss 18, p 3683 (2023)
Objective: Sound, natural dentin collagen can be stabilized against enzymatic degradation through exogenous crosslinking treatment for durable bonding; however, the effect on denatured dentin (DD) collagen is unknown. Hence, the ability of different
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c3691811c40846cb83990d43ed23e20e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 8 (2017)
Histo-blood group antigens (HBGAs) are considered as receptors/co-receptors for human norovirus (HuNoV). It has been reported that binding of HuNoV-derived virus-like particles (VLPs) to HBGA-like molecules-expressing bacteria increased the stability
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6334ed26b184858a1ec8c5788d58113
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.