Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Healthy retail"'
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 27 (2024)
Abstract Objective: Healthy food retail programmes (HFRP) in the USA generally aim to increase healthy foods access to improve diet quality and health, yet the impact is mixed. These programmes primarily target adults, even though adolescents freque
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5422e1221c0f49d29d8c58103639aadf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bailey Houghtaling, Elena L. Serrano, Vivica I. Kraak, Samantha M. Harden, George C. Davis, Sarah A. Misyak
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 16, Iss 1, Pp 1-14 (2019)
Abstract Background Altering food store environments is a promising approach to encourage healthy product purchases by consumers to improve their diet quality and health. Food store owners and managers are intermediaries to ensure that environmental
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6072ef81cb34be2be264dc5b99a4e74
Autor:
Rachael D. Dombrowski, Alex B. Hill, Bree Bode, Kathryn A. G. Knoff, Hadis Dastgerdizad, Noel Kulik, James Mallare, Kibibi Blount-Dorn, Winona Bynum
Publikováno v:
Nutrients, Vol 14, Iss 10, p 2130 (2022)
A collaborative partnership launched the Great Grocer Project (GGP) in March 2021 in Detroit, Michigan where health inequities, including deaths due to COVID-19, have historically been politically determined and informed by socially entrenched norms.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a517f9730f54ce780284a44fc8bb4f7
Autor:
Jaithri Ananthapavan, Gary Sacks, Liliana Orellana, Josephine Marshall, Ella Robinson, Marj Moodie, Miranda Blake, Amy Brown, Rob Carter, Adrian J. Cameron
Publikováno v:
Nutrients, Vol 14, Iss 9, p 1919 (2022)
The supermarket environment impacts the healthiness of food purchased and consumed. Shelf tags that alert customers to healthier packaged products can improve the healthiness of overall purchases. This study assessed the potential value-for-money of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/508cb990da914ee18346e2c56fecfb31
Autor:
Adyya Gupta, Laura Alston, Cindy Needham, Ella Robinson, Josephine Marshall, Tara Boelsen-Robinson, Miranda R. Blake, Catherine E. Huggins, Anna Peeters
Publikováno v:
Nutrients, Vol 14, Iss 2, p 294 (2022)
The aim of this systematic review of reviews was to synthesise the evidence on factors influencing the implementation, sustainability and scalability of food retail interventions to improve the healthiness of food purchased by consumers. A search str
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b45e87ff182a474c8d65b7d65e862314
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.