Zobrazeno 1 - 10
of 3 634
pro vyhledávání: '"Healthy oil"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miglior, F., author, Pinotti, L., author, Boyle, L., author, Kenny, D., author, Lee, M., author, De Marchi, M., author, Cadavez, V.A.P., author, Millet, S., author, Evans, R., author, Veldkamp, T., author, Pastell, M., author, Pollott, G., author, Spoolder, H., author, Cittadini, A., author, Sarriés, M.V., author, Munekata, P.E., author, Pateiro, M., author, Domínguez, R., author, Lorenzo, J.M., author
Publikováno v:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. :593-593
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 1, Pp 6-11 (2023)
Oil is a significant source of fatty acids and various trace functional components, and plays a vital role in regulating human health. The macro- and micro-components in oils are closely related to nutritional health. This paper introduces the future
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb89731787c7449cb8c83367221a2334
Publikováno v:
Emerald Emerging Markets Case Studies, 2022, Vol. 12, Issue 1, pp. 1-18.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/EEMCS-01-2021-0014
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 41, Iss 2, Pp 450-458 (2019)
A healthy edible oil was developed by blending red palm, rice bran and sesame oils at various proportions to achieve an oil blend with balanced ratio of fatty acids as recommended by the American Heart Association. The optimal blend was red palm oi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d5659f6d9ac4bc8824bbe30443c238f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Valorization of Fruit Seed Waste from Food Processing Industry 2024:85-112
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aurora Cittadini, Paulo E. S. Munekata, Mirian Pateiro, María V. Sarriés, Rubén Domínguez, José M. Lorenzo
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 21, p 3342 (2022)
This study aimed to evaluate the use of microencapsulated oil mixtures as partial animal fat replacers and their effects on the physicochemical, nutritional and sensory qualities of foal pâtés. Three different batches were manufactured: a control (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fa120d3243946d188e119c9031f0ae8