Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Healthy feeding"'
Publikováno v:
Althea Medical Journal, Vol 10, Iss 4 (2023)
Background: Some children aged 6-9 years have started to enter the pre-pubertal rapid growth period. Therefore, the need for nutritious food has begun to increase significantly. The role of mothers in providing food is very much needed. This study ai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a181f8bb3ba452488eddb9b49766d9b
Autor:
Lisa Engels, Carlotta Mons, Enrique Mergelsberg, Emily Kothe, Kyra Hamilton, Benjamin Gardner, Gill ten Hoor, Barbara Mullan
Publikováno v:
Health Psychology and Behavioral Medicine, Vol 10, Iss 1, Pp 1020-1037 (2022)
Background: The diet of toddlers is often not in accordance with dietary recommendations, putting them at risk of poor health outcomes later in life. Parents can struggle to provide their toddler with a healthy diet and interventions are needed. Help
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3dff7fe54f14f10a81f54f1fce8c7f4
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 17, p 2228 (2022)
Chinese traditional herbs are used widely as feed supplements to improve the immune response and antioxidant capacity of livestock. Twenty early-weaned 4-month-old yak calves (72.3 ± 3.65 kg) were divided randomly into four groups (n = 5 per group);
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fde2cb93df4c40d6973fd23bf671d135
Autor:
X.J. Wang, L.M. Ding, H.Y. Wei, C.X. Jiang, Q. Yan, C.S. Hu, G.X. Jia, Y.Q. Zhou, Z. Henkin, A.A. Degen
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 1, Pp 100061- (2021)
The use of antibiotics as supplements in animal feed is restricted due to possible health hazards associated with them. Consequently, there is increasing interest in exploiting natural products to improve health and production of livestock with no de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f74c2b9caa7c4821bffe9bd5edda51aa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Julia Santos-Ramos, Juan Antonio Córdova-Hernández, Crystell Guadalupe Guzmán-Priego, Juan Manuel Muñoz-Cano
Publikováno v:
Horizonte Sanitario, Vol 16, Iss 2, Pp 75-84 (2017)
Abstract Objective: To identify opportunity areas in elementary school to develop integrative educative process for health education in food. Materials and methods: A case of study in 30 elementary schools in a Tabasco was made. About 9293 students
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fae1bcef7cf4de98597700b59de48db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Health Psychology Bulletin; Vol 6 (2022); 1–12
Background: A healthy parental feeding program consisting of six sequential modules was developed to improve parental feeding behaviours. The six modules focusing on various parental feeding behaviours were found to be moderately effective in changin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. I. Norte Navarro, R. Ortiz Moncada
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 26, Iss 2, Pp 330-336 (2011)
Objetivo: determinar la calidad de la dieta española mediante el Índice de Alimentación-Saludable (IASE) y su relación con variables geográficas y socioeconómicas. Metodología: Estudio descriptivo transversal a partir de Encuesta-Nacional-Salu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c7746eccada4af5b7640182a593dcbe