Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Healthy alternative"'
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 61, Iss 3, Pp 273-282 (2023)
Research background. There is an increasing interest in foods with added nutritional value. This study presents the opportunity for the reformulation of muffins using chia seeds and lyophilized peach powder in view of the emerging societal challenges
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41e8bf9fe03d4dbf9cad57ddec6f9fc9
Publikováno v:
Future Foods, Vol 5, Iss , Pp 100147- (2022)
Gastronomy is a unique field of science that helps us to better understand indigenous varieties of food and cuisines. With the advancement in the field of science, diverged concepts evolved from gastronomy, and food is also viewed from the perspectiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6514bef0824948b49e506a68213c64f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Biological Sciences, 21st National symposium, Abstracts
Ghent University Academic Bibliography
Ghent University Academic Bibliography
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9e62d48b176291049c77b60928622f7e
https://biblio.ugent.be/publication/7277611/file/7277667
https://biblio.ugent.be/publication/7277611/file/7277667
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.